Assistent bedrijfsbeheerder horeca

In maart 2024 opent Frederico’s haar deuren in het leukste straatje van
Kampen: de Geerstraat. Of je nu komt voor een snelle koffiepauze, een
hartige lunch of een zoete traktatie, Frederico’s staat garant voor een
culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent.
Voor ons toekomstige team zijn wij op zoek naar een:

Jouw Rol

Als Assistent Bedrijfsbeheerder ben je de rechterhand van onze
Bedrijfsbeheerder. Jij bent de drijvende kracht achter een soepele operatie,
coördineert het team, beheert de voorraad en zorgt voor een optimale
gastbeleving.

Verantwoordelijkheden

• Coachen, inspireren en ontwikkelen van het team.
• Sturen op KPl’s zoals marge, kosten en gastbeleving.
• Signaleren van kansen en vertalen naar ambitieuze verbetervoorstellen.
• Initiëren en managen van optimalisatie- en innovatieprojecten.
• Actieve betrokkenheid bij het opstellen van roosters, voorraadbeheer en
kostenbewaking.
• Optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt voor het team.

Kwalificaties

 MBO niveau 4 (bij voorkeur in hospitality).
• 2+ jaar ervaring in de horeca.
• Organisatietalent, coachende kwaliteiten en coördinerende vaardigheden.
• Kennis van wet- en regelgeving rondom (voedsel)veiligheid.
• Beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

• Salaris conform CAO Horeca functieschaal 5
• Pensioenregeling
• Een 16 – 24-urige werkweek
• Kansen voor persoonlijke en professionele groei in een dynamische
omgeving.

Solliciteren

Wil jij deel uitmaken van het Frederico’s team en heb jij wat we zoeken?
Solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@fredericos.nl. De eerste sollicitatieronde vindt plaats eind februari.